Abraham Lincoln
"Najbolja stvar u vezi budućnosti je da dolazi samo dan po dan."
Materijal od kojih se izrađuju je HDPE I LDPE, masterbač, biorazgradivi aditiv. Kese mogu biti bele ili obojene, debljine od 0,0008 mikrona do 0,0100 mikrona, raznih dimenzija od 450mm do 1300mm.

Površina kese je glatka i može se štampati. Namenjena je za pakovanje i prenos robe široke potrošnje.
Tregerice
Proizvodi
Galerija
Flekso štampa je deo grafičke industrije u kojoj je trenutno prisutna najveća ekspanzija što se tiče inovativno-tehnološkog aspekta. To je direktna vrsta visoke štampe gde se boja na materijal prenosi pomoću fotopolimernih ploča.

Širok dijapazon materijala (samolepljivi polipropilen, PVC, polietilen, papir, WAL filmovi, shreenk, i PET material..) koji smo u mogućnosti da prerađujemo, sa UV bojama i sa opremom poslednje generacije, omogućava nam da odgovorimo na svaku želju i zamisao klijenata.
• Proizvodnja
• Flekso štampa
• Best Grafik
032/725-836
www.best-grafik.com
office@best-grafik.com
Kragujevačka 6, 32300 Gornji Milanovac, SRBIJA
Copyright © 2016. DOO Best Grafik ; www.best-grafik.com
Reciklaža
Razgradnja različitih proizvoda od plastike traje od 100-1.000 godina. Pri spaljivanju 4 plastične kese potroši se onoliko kiseonika koliko je potrebno čoveku za 1 dan, što govori o opasnosti uništavanja i spaljivanja plastike.
Pored očuvanja životne sredine procesom reciklaže plastike se stvaraju ogromne uštede. Njenom reciklažom dobijamo nove plastične proizvode: kese, folije, boce, jakne za skijanje itd.
U skladu sa tim nabavili smo sve neophodne mašine i opremu za reciklažu poluproizvoda i gotovih proizvoda škartiranih u proizvodnom procesu, tako da se može reći da naša fabrika praktično radi bez otpada, što je izuzetan doprinos ekologiji na lokalnom nivou.
BEST GRAFIK • Kragujevačka 6, 32300 Gornji Milanovac, SRBIJA